/ Home / Nieuwsbrieven / artikelen  

Richtlijnen vaststellen zonder inlog

De CE-Tool kan ook gebruikt worden zonder in te loggen. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn om (snel) even vast te stellen onder welke Richtlijn(en) een product of installatie valt.

 

Wilt u online risicoanalyses uitvoeren, verklaringen van overeenstemming aanmaken of bijvoorbeeld de minimale inhoud van een typeplaatje vaststellen dan moet u wel even inloggen. Dit is nodig zodat u uw producten kunt bewaren. U kunt dan later eventuele wijzigingen aanbrengen.

 

De CE-Tool staat op een beveiligde server dus als u uw documenten upload staan die veilig. Maar, na het completeren van een CE dossier kunt u een dossier ook downloaden, die optie treft u aan bij uw dossier. De complete map wordt dan gezipt zodat de mappenstructuur blijft bestaan en kunt u het downloaden op uw PC. Daarna kunt u het online dossier deleten want u heeft het dossier immers lokaal. Let er dan wel op dat dan geen wijzigingen meer kunt aanbrengen in bijvoorbeeld een risicoanalyse. 

 

Documentatie welke u via uw account upload in uw technische dossier wordt nooit met derden gedeeld. Uw dossier(s) staan opgeslagen op beveiligde servers. Als u kiest voor het laten controleren van uw dossier(s) door ons dan worden uw documenten logischerwijs voor ons zichtbaar. U deelt dan uw dossier(s) uitsluitend met ons.

 

 

https://tools.euronorm.net 

 

Richard Winter