/ Home / Cursussen en advieswerk / Incompany cursussen  

Incompany on- en offline

Als u een groep(je) heeft dan is een incompany cursus altijd aan te raden boven een open cursus. Bij een incompany cursus kunnen we immers ingaan op de problematiek zoals die bij u speelt. 

 

Van te voren willen we graag 'alles' weten zoals de bevoegdheden van een VOP of VP bij uw bedrijf of over welke producten moet een cursus over CE-markering gaan of ATEX, PED, MRL, etc.. anders zou je een 'algemeen verhaal' over je uitgestort krijgen en daar zijn de meesten ook niet mee geholpen. 

 

Met dergelijke 'voor-informatie' passen we de powerpoint aan zodat het aansluit op uw wensen. Te denken valt aan de bevoegdheden van een VOP of VP bij uw bedrijf (dat is immers niet bij ieder bedrijf hetzelfde) of over welk product of installatie de cursus over CE-markering moet gaan, en in hoeverre is de kennis van CE-markering reeds aanwezig? Beginnen we bij Adam en Eva of kunnen we direct de diepte in?

 

Die intake doen we overigens zelf en dezelfde persoon komt ook de cursus geven. Dus geen intake door meneer X terwijl meneer Y de les komt geven, dat werkt volgens ons niet. Om een goede cursus te kunnen geven moet je het bedrijf eerst zelf hebben gezien en weten wat er speelt. Daarmee kan je de powerpoint bijwerken en de cursus geven.

 

We hebben ruim 25 jaar ervaring en kunnen veelal vrij rap iets op maat leveren.

 

Ook komen we tegen dat u wel een groep heeft maar dat het lastig is deze in een klasje bij elkaar te krijgen. In dat geval kan e-learning soelaas bieden. We zetten de aangepaste les-module op een pagina voor uw bedrijf en u kunt de 'slachtoffers' een link sturen. En ook die e-learning module tweeken we dan dat het afgestemd is op uw bedrijf/werkzaamheden.

 

Het maximum aantal deelnemers voor de traditionele cursus is normaliter 10 voor e-learning geldt dat uiteraard niet.

 

 Meer informatie: 

Richard Winter

06 - 27 26 25 29

richard@euronorm.net