Nieuwsbrief

22 Juni 2018

Open in browser
 
 

CE praktisch oppakken binnen uw organisatie


Dat CE-markering verplicht is, zal niet helemaal onbekend in de oren klinken maar hoe je het in de praktijk handen en voeten geeft is nog lang geen gemeengoed. Een veel gekozen oplossing is het vooruit schuiven. Maar als een klant het dan eenmaal toch eist dan zal je er wel aan moeten. In 2 bijeenkomsten kunnen we u bijspijkeren op gebied van CE-markering en leveren we de documenten aan waarmee u op praktische wijze aan de slag kunt. Deze vorm van begeleiding voeren we bij u op de zaak uit. Meestal kunnen we u in 2 bijeenkomsten goed op de rit helpen, kosten € 650,- ex btw per bijeenkomst.


Lees meer
 
 

Praktisch document voor invoeren NEN 3140


Nog steeds zijn veel bedrijven bezig met het invoeren van NEN 3140. Hoe regelen we de inspecties van de ‘vaste elektrische installatie’, welke ‘elektrische arbeidsmiddelen’ gaan we inspecteren, wie gaat dat doen en hoe gaan we de medewerkers aanwijzen. Als VOP, als Vakbekwaam Persoon, als Werkverantwoordelijke of als Installatieverantwoordelijke. Omdat je in de norm niet direct praktische handreikingen vindt om dit in te voeren in de organisatie hebben we een praktisch document opgesteld die u hier doorheen leidt en uiteraard bewerkbaar is in WORD. Klik op het logo rechts en vervolgens op het document ‘Bedrijfsvoering elektrische installatie’.

 

 

 

 

 

 

 

 
 


Speelgoed & CE-markering


Maakt u speelgoed of importeert u het, dan moet het product CE-gemarkeerd worden. Maar wat is speelgoed en hoe zit het met de leeftijdsgrenzen? Daarnaast is het van belang te weten dat u niet altijd een Notified Body hoeft in te schakelen maar dan moet u wel bewijsstukken hebben dat het speelgoed aan geharmoniseerde normen voldoet. Bij import kunt u deze rapporten opvragen en bij eigen fabricaat is dat dan nog wel een punt van aandacht. Op CE4dummies.eu hebben we een en ander uitgewerkt. Vervolgens zou u met de CE-Tool voortvarend aan de slag moeten kunnen.


Naar CE4dummies

 

 

 
 
 

Voorbeeld technische dossiers voor CE-markering


CE is voor veel bedrijven nog altijd lastige kost. We kunnen u begeleiden, u kunt gebruik maken van de online CE Tool maar sinds kort zijn er in de webshop ook enkele voorbeelden van technische dossiers voor bepaalde productgroepen verkrijgbaar.

 


Klik hier

Uw bedrijfsbanner op euronorm.net


Sinds kort bieden we bedrijven de mogelijkheid om te adverteren op onze hoofdsite. Euronorm.net heeft een stabiele website traffic van 45000 – 50000 unieke bezoekers per maand. Deze traffic komt voor 90% uit organische zoekopdrachten via Google. Dit betekent relevantie op het gebied van CE- en Arbo gerelateerde zaken aangezien onze website content hier volledig op is afgestemd. Banners worden getoond op iedere pagina binnen onze website. Dit betekent een groot bereik voor uw bedrijf en gegarandeerde leads. Bent U geïnteresseerd in een banner op euronorm.net? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@euronorm.net.

 
 

Ondersteuning gewenst?


Wilt u ondersteuning dan kan dat. Naast een cursus verzorgen we ook begeleidingstrajecten of stellen we complete technische dossiers op en doen we compliance onderzoeken of fabrieksterreinen. We zijn in vele branches actief op verschillende manieren. Een nieuwe variant van ondersteuning komt voort uit de CE-Tool. U heeft geen tijd of u heeft toch nog enkele specifieke vragen ook dan kunnen we u verder helpen zowel offline als online.


 

» Cursussen

» Advisering

» Detachering

» Projecten